Tips tambah air susu

hai nk tnya mcm mna nk tmbh air susu bdn supaya meriah sikit air susu tu kluar...

1 Trả lời

lps bby lahir...kerapkan penyusuan...especially klu bby jaundice.. belajar cara latch dgn betul. ibu jgn ikat perut masa pantang. mindset jaga...awal2 susu bdn mmg sikit sbb takde ransangan dari bby. suami kena bg sokongan utk ibu terus kuat bf bby.

4t trước

baiklah, terima kasih sudi kongsi mklum first time mom tk thu nk buat apa..