Soalan nie siapa jwb mmg Rare ?

Rynn ada hobi yang pelik. Rynn suka memancing dari sekolah lagi. Skrg dh preggy Boleh ke memancing ? Ada yg cakap boleh niatkan dgn mencari rezeki. Tapi bnyk Mitos org tua2 ckp anak akan sumbing ? Ada yg ada jwpn dkt sini ?

Soalan nie siapa jwb mmg Rare ?
20 Các câu trả lời

OK je sy pun kaki pancing dlu anak pertama slalu p mancing. Alhamdulillah anak xde pape pun..

Dah nama pun mitos, so tak boleh percaya. Mancing je but jaga diri dan kandungan okay

Kekadang ni ada ckp org tua betul, ada tak. Tp klu sy, sy stop memancing ni semua.

Kalau hobi tu xpyh la dulu time preggy ni... Part ni saya mmg ikut ckp org tua

Yg pting niat kt hati.. Memancing utk ap.. Jgn smpai slh niat n fkir yg bkn2

wahhh besarr nye ikannn...terbaik lah sis ! 😆 sye pun minat mancing 😅

Anak sumbing bukan sebab memancing.. selamat memancing sis..

Wow ikan tu buat mkn ke. Besar nye 😅

Bolehje..think +

Merepek je...