Isteri mengandung suami memancing takpe ke?

Suami nk pegi mancing tp dia kata org tua2 pesan tk elok mancing masa isteri tgh hamil.

1 Trả lời

Entah lh, sya sjak tau mengandung lgi suami suka sngat pancing memang dh hobi dia, smpai dh terbranak ni dia msih pancing, depend pda badan jgalh klau ada msalh, cuma mak sya ckp klau hamil ni tak boleh pancing kt lubang tanah je atau lubang kolam yng dh surut, klau stakat pancing kt sungai Laut kolam terbuka smua tu, tak msalh kot Bgi sya, syukur bby takda msalh apa²,