Keguguran

Rupanya slma sy bleeding sy mengalami silence miscarriage. Prnh tk mmy2 sni hamil kembali slps kguguran. Boleh ka berurut slps kgugurn. Kena tnggu brpa lama.

2 Các câu trả lời

Sy mmg urut 1 bdn slps bersalin atau gugur sbb dua2 kena pantang mcm biasa..insyaallah..ada rezeki lps ni cuma skrg bykkn berehat..

sy pnh gugur..kuar hsptal..esoknye trus mak mertua bwak g urut..lpas je pntg 44 ari sy urut lg..alhamdulillah skrg dh pregnant lg

4y trước

Smoga sis ade rezeki slpas ni..sis bnyakkn rhat