Dilema Berpantang

Rumah sendiri Rumah mak Rumah mertua Mana satu pilihan anda?

298 Các câu trả lời

Huwaaaa ni lah tengah alaminyaaa, pening jugak fikir nak pantang mana. Siapa nak jaga 😭

Sya tinggl ruma mil,,tp berpantang nti sya nk berpantang d ruma mak sya..suami pun ok jer

Rumah mak. Tapi kakak ipar y jaga. Sebab mak dah xde. Mil lain bangsa. So susah sikitlah.

Rumah sendiri, Mama kerja Nak mertua noreh, Rumah sendiri suami yg Jaga, Juga cl yg jaga

Tak tahu lah. Mak dah takde, mak mertua pun dah takde. Tak tahu nak pantang macam mana.

Rumah mak sendiri. Mak sendiri excited and offer diri nak jaga time pantang. Hihi

Untuk 1st baby suggest umh mak.. Klu dah ada pengalaman berpantang better umh sendiri.

of course rumah mak sndri . sb mak kite lahirkn kite diorang lg faham emosi kite anak2

Better rmah sndri sis, sy berpantang suami tlng jagakn, masak semua tu. Inshallah

5y trước

Tahniah 😆👌

Mstila rumah mak tp sy stay jauh dr mak..huhu.saya di KK sabah,mak di Pontian,Johor.