Dilema Berpantang

Rumah sendiri Rumah mak Rumah mertua Mana satu pilihan anda?

298 Các câu trả lời

Trpulang, ikut keselesaan

Saya semua kt rumah sndri dan dijaga mertua 😁

Rumah mak

Rumah sendiri

rumah mak 😊

Sy rumah sendiri je.. anak 1 2 3 sdri jee, inshaaAllah yg ke4 ni sdri juga..

Kalau sy maybe prefer mak mertua. Sbb dorg tahu mana yg baik mana yg xbaik utk kita. Klu pantang sndiri mau smua kerja kita buat : bsuh baju masak dll. Klu mak mertua, xya fikir. Baring je, smua mak mertua buatkan....alhamdulillah 💝

5y trước

Sbb mak sy da takde. Klu mak sy ad lg maybe gilir2 umah mak dan mertua..