kerap keputihan

risau kerap sangat keputihan tpi tk gatal cuma dia mcm air . normal ke? dh tnya doctor. dia kata selagi tk bau and gatal tak pe. cuma kita lah tk selesa

5 Các câu trả lời

Br baca kat ruangan soklan bsama sape tah td psl keputihan....dia ckp keputihan ni adalah cara utk mngeluarkan bakteria dr rahim kita...bila pregnant dinding rahim semakin menipis....mnyebabkan keputihan smakin byk....

normal selagi tak bau dan gatal. tp keputihan salah satu faktor bayi keluar awal. boleh buat ujian keputihan. rujuk doktor pakar d KK

Banyakkan minum air. Kurangkan yg manis2.

Kalau jernih & tak gatal ok je sis

tqq nnt kita cuba tnya doctor