normal ke gatal dkt miss v

selalu rasa gatal sejak pregnant , dlu tk , tapi tkde pon keputihan , cuma setiap kali gatal tu , dia macam basah and berbau sikit , bau tk busuk pon tpi ad bau , and bile garu macam keluar daki , normal ke ? ke tada GBS ea ?😅

2 Các câu trả lời

Mungkin normal sbb perubahan hormon sis. Tp lebih baik sis bgtahu nurse/doc di kk tengok dorang cakap cmne. Sbb risau juga takut ada jangkitan. Jangkitan di miss v agak berisiko utk baby ya.

Sy gatal jgk..dan ada keputihan..g klinik swasta doktor bg ubat msk miss v dan ubat gatal..sebaiknya g klinik je sis rujuk doktor..kan nnti jangkitan kuman bahaya utk bby