Hi mommies, nak tanya normal ke kalau dh masuk 19 weeks kita sakit perut and pinggang?

Risau jgk kalau ini ke rasa contraction tp rasanya tak sbb takde pulak rasa perut mengeras..Ada suggestion nak buat apa?#SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

normal sis sebab rahim masih nak membesar seiring dengan usia baby. kena jaga cara duduk dan buat senaman ringan

Normal bagi sebahagian ibu. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan.

Normal. Sbb baby nk membesar