Rindu nak pregnant

Rindunya rasa nak pregnant. Is it ok kalau pregnant bila baby dah 10 bulan sekarang. First child c-zer. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sis.....kalau boleh sis ambil perancang selama 3 tahun atau lebihnya akn bagus......takut nanti bby sis masih kecil prgnt lg .....akn czer lagi ank kdua nnti....mcam sya dlu....mnalah tahu.....umur masih muda....ak pertama sya 9 bulan sya mengadung lagi.....prtma sya czer kdua sya czer.....

Sebaiknya tggu dlu sis.. Sbb rahim dkt dlm blm btl2 baik.. Luka luar mungkin dah okay.. Tp yg dlm blm.. Bhya pada ibu yg mgandung andai kata nnti rahim x blh support baby akn dtg.. Ape pun semoga dipermudahkan segala urusan sis utk zuriat seterusnya.. 😊😊