13 hari berpantang tanpa baby. Doakan saya kuat..Anak syurga keluar awal 24weeks...Al Fatihah anakku

Rindu anak syurga. Doakan ada pengganti anak syurga saya...manatahu ada doa2 yg d angkat..saya Nur..doakan saya dikurniakan zuriat lagi ye..

9 Các câu trả lời

salam takziah buat sis dan suami. saya harap keadaan kesihatan sis baik2 shj. speedy recovery ya. saya doakan dalam keberkatan bulan ramadhan ni Allah rzeki kan sis utk menimang cahaya mata. semoga sis dalam keadaan tenang melalui ujian sis. sy pun menunggu hari belum tahu apa bahagianya. sama2 kita doakan agar urusan kita allah permudahkan dan allah lindung kita dari sebarang musibah inshallah

2mo trước

insyaAllah.. tq byk2 awk...aamiin

salam takziah sis, semoga sis kuat. InshaAllah Allah akan beri rezeki lain. saya tahun 2022 ada pengalaman anak syurga saya pergi diusia 17weeks. Alhamdulillah sekarang adiknya pula dah 37weeks dalam perut. percaya yang baik baik. InshaAllah Allah bagi rezeki lain yang lebih baik untuk sis sekeluarga dan disaat sis lebih bersedia. 🫂

2mo trước

InsyaAllah..terima kasih banyak ye awk..aamiiin...

Salam takziah sis..Anak sy haritu pun lepas bersalin kena tahan ward 9 hari pun dah rindu..Apetah lg sis..Mudah2an Allah gantikan kesedihan sis dengan kebahagiaan yg berlipat kali ganda lepasni..Aaminn..

2mo trước

aamiin..tq byk2 sis..🥹❤️

Semoga sis sentiasa kuat insyAllah anak syuga menanti sis dkt sana. Dan smoga sis dikurniakan zuriat lg dlm tahun ni. Aamin ya rabbalamin

2mo trước

allahumma aamiin..terima kaseh awk

Salam takziah buat sis & keluarga 🥺 A big hug for you. Moga ada rezeki lagi buat sis & keluarga lepas ni

2mo trước

tq ye awk...aamiin..

Takziah sis.. percaya dgn rezeki Allah.. banyakkan berdoa.. sy jg ada ank syurga pd thn 2022..

2mo trước

insyaAllah . walau x mudah laluinye, tp sy pcaya Allah akan bg yg trbaik..aamin..tq ye awk

insyaallah ada yg seterusnya jaga bonda kat dunia jgk, kat syurga dah ada yg menanti tu 😍

2mo trước

aamiin..tq awk 🥹❤️

takziah 😭😭Semoga ada rzki awk lg...aamiiin

2mo trước

aamiin..tq awk..

takziah.. semoga ada rezeki

2mo trước

aamiin..tq ye awk..