Cari & Menang produk Ergobaby!

Rebut Ergobaby Evolve 3 in 1 Bouncer bernilai RM1099! 1 pemenang bertuah bakal dipilih! Ikuti cara-cara mudah ini: 1. Ikut theAsianparent Malaysia & Ergobaby di laman sosial Instagram 2. Cari perbezaan di dalam gambar dan kongsikan jawapan anda DI SINI https://community.theasianparent.com/contests

379 Các câu trả lời

Hi TheAsianParent & Ergo Baby Malaysia. Saya cuba nasib cabaran ' cari & menang' dari Ergo Baby Malaysia. Ada 7 perbezaan antara kedua dua gambar dibawah. 😍😍 1- Gambar kiri terdapat Bingkai gambar tergantung di dinding manakala gambar kanan tidak ada bingkai. 2- Gambar Kiri terdapat blok permainan abjad dibelakang kaki ibu. Manakala gambar kanan tidak ada blok permainan tersebut. 3-Tali Pinggang Keselamatan bouncer bayi di gambar kiri berwarna kelabu. Manakala tali pinggang keselamatan bouncer bayi di gambar kanan berwarna biru gelap . 4- Digambar sebelah kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren manakala di gambar sebelah kanan tiada patung permainan tersebut. 5-Digambar sebelah kiri, terdapat blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu. Manakala, digambar sebelah kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. 6-Digambar sebelah kiri, terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar disebelah kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. 7-Gambar disebelah kiri, terdapat antena robot berwarna biru disebelah kanan pula warna antena tersebut berwarna merah. Semoga rezeki saya untuk memenangi envolve 3-in-1 bouncer dari Ergo Baby Malaysia kerana bouncer ini memiliki ciri keselamatan yang terbaik bagi menampung bayi dari kepala hingga ke pinggul.Bukan itu sahaja, bouncer ini juga membantu ibu ibu dalam melakukan kerja kerja rumah kerana hanya perlu letak sahaja bayi. Kerana bayi akan selesa dengan ayunan dan dibuai lena. Terima kasih The Asian Parent dan Ergo Baby Malaysia untuk giveaway ini. Semoga ada terselit rezeki saya sebab tak lama lagi bersalin bln 10 @ergobabymy @theasianparent Ig: Bestkiki.Store

#theAsianparent #ergobabymalaysia Hi TheAsianParent & Ergo Baby Malaysia. Saya cuba nasib cabaran ' cari & menang' dari Ergo Baby Malaysia. Ada 7 perbezaan antara kedua dua gambar dibawah. 1- Gambar kiri terdapat Bingkai gambar tergantung di dinding manakala gambar kanan tidak ada bingkai. 2- Gambar Kiri terdapat blok permainan abjad dibelakang kaki ibu. Manakala gambar kanan tidak ada blok permainan tersebut. 3-Tali Pinggang Keselamatan bouncer bayi di gambar kiri berwarna kelabu. Manakala tali pinggang keselamatan bouncer bayi di gambar kanan berwarna biru gelap . 4- Digambar sebelah kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren manakala di gambar sebelah kanan tiada patung permainan tersebut. 5-Digambar sebelah kiri, terdapat blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu. Manakala, digambar sebelah kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. 6-Digambar sebelah kiri, terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar disebelah kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. 7-Gambar disebelah kiri, terdapat antena robot berwarna biru disebelah kanan pula warna antena tersebut berwarna merah. Semoga rezeki saya untuk memenangi envolve 3-in-1 bouncer dari Ergo Baby Malaysia kerana bouncer ini memiliki ciri keselamatan yang terbaik bagi menampung bayi dari kepala hingga ke pinggul.Bukan itu sahaja, bouncer ini juga membantu ibu ibu dalam melakukan kerja kerja rumah kerana hanya perlu letak sahaja bayi. Kerana bayi akan selesa dengan ayunan dan dibuai lena. Terima kasih The Asian Parent dan Ergo Baby Malaysia untuk giveaway ini. Semoga ada terselit rezeki saya. @ergobabymy @theasianparent IG : Nrkhallisa

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua.. @ergobabymalaysia @theasianparentmalaysia Ini jawapan dari saya, semoga ada rezeki terpilih memiliki hadiah ini, insyaAllah.. dan semoga semua mummy2 d luar sana sentiasa sihat dan selalu d murahkan rezeki.. Amiinn... 1. Bingkai gambar ( frame ) - Gambar pertama ada bingkai gambar yang tergantung. - Gambar kedua tiada bingkai gambar yang tergantung. 2. Mainan blok berbentuk silinder - gambar pertama silinder berwarna merah jambu - gmbar kedua silinder berwarna merah 3. Mainan dinosour branchiosaurus - gambar pertama dinosour berwarna hijau - gambar kedua dinosour berwarna kuning 4. Mainan block abjad abc - gambar pertama terdapat mainan block abjad abc - gambar kedua tidak ada mainan block abjad abc 5. Mainan dinosour stegosaurus yang berwarna oren - gambar pertama terdapat mainan dinosour - gambar kedua tidak ada mainan dinosour 6. Tali pinggang keselematan bounser - gambar pertama tali pinggang berwarna kelabu - gambar kedua tali pinggang berwarna biru 7. Antena robot. - gambar pertama dan gambar kedua memiliki warna yang berbeza. - gambar kedua antena robot berwarna merah Sekian dari saya.. Terima kasih @theasianparentmalaysia - terima kasih kerana selalu membuka ruangan peraduan dan memberi peluang untuk kami memcuba setiap peraduan yang dibuka. Tidak lupa jg dengan setiap info2 yang menarik dan artikel2 yang sangat membantu para ibu2 seperti kami. @ergobabymalaysia - Terima kasih dengan barangan yang sangat baik dan berkualiti.. barangan kalian selalu tidak menghampakan..

#ergobabymalaysia #theasianparent Hi Ergobaby & theasianparent, mommy sahut cabaran 'cari & menang dari Ergobaby'. Mommy dapat cari 6 perbezaan antara kedua-dua gambar. 6️⃣ perbezaan: - gambar kiri terdapat bingkai gambar di dinding namun gambar kanan tiada bingkai gambar. -gambar kiri terdapat blok permainan abjad berdekatan kaki mommy namun gambar kanan tiada blok permainan abjad tersebut. -gambar kiri terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki mommy tetapi gambar kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. -gambar kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren tetapi gambar kanan tiada patung permainan tersebut. -di gambar kiri, tali pinggang keselamatan bouncer bayi berwarna kelabu, tetapi di gambar kanan tali pinggang keselamatan tersebut berwarna biru gelap. -akhir sekali, di gambar kiri, blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu manakala di gambar kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. Tajam kan mata mommy? 👀 semoga mommy dan baby dapat memenangi evolve 3-in-1 bouncer dari Ergobaby ini kerana ciri keselamatan yang menampung dari kepala bayi hingga ke pinggul serta ayunan yang bercirikan natural rocking. 🍃 pasti Evolve 3-in-1 dari Ergobaby dapat memberikan mommy dan baby pengalaman terbaik dalam sokongan ergonomik untuk newborn sehingga usia 'toddler' 👶 @ergobabymy @theasianparent ig mommy: amramurmi

#theAsianparent #ergobabymalaysia Ada 7 perbezaan antara kedua-dua gambar dibawah. 1- Bingkai gambar Gambar kiri terdapat Bingkai gambar tergantung di dinding manakala gambar kanan tidak ada bingkai. 2- Blok permainan ABC Gambar Kiri terdapat blok permainan abjad dibelakang kaki ibu. Manakala gambar kanan tidak ada blok permainan tersebut. 3-Tali pinggang Tali Pinggang Keselamatan bouncer bayi di gambar kiri berwarna kelabu. Manakala tali pinggang keselamatan bouncer bayi di gambar kanan berwarna biru gelap . 4- Patung stegosaurus Digambar sebelah kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren manakala di gambar sebelah kanan tiada patung permainan tersebut. 5-Blok silinder Digambar sebelah kiri, terdapat blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu. Manakala, digambar sebelah kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. 6-Patung brachiosaurus Digambar sebelah kiri, terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar disebelah kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. 7-Antena robot Gambar disebelah kiri, terdapat antena robot berwarna biru disebelah kanan pula warna antena tersebut berwarna merah. Semoga ade rezeki anak² sy.. 🥰🥰🥰

Done follow: @theasianparent_my @ergobabymy Ig: @imnrffah Ada 7 perbezaan antara kedua-dua gambar dibawah. 1- Bingkai gambar Gambar kiri terdapat Bingkai gambar tergantung di dinding manakala gambar kanan tidak ada bingkai. 2- Blok permainan ABC Gambar Kiri terdapat blok permainan abjad dibelakang kaki ibu. Manakala gambar kanan tidak ada blok permainan tersebut. 3-Tali pinggang Tali Pinggang Keselamatan bouncer bayi di gambar kiri berwarna kelabu. Manakala tali pinggang keselamatan bouncer bayi di gambar kanan berwarna biru gelap . 4- Patung stegosaurus Digambar sebelah kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren manakala di gambar sebelah kanan tiada patung permainan tersebut. 5-Blok silinder Digambar sebelah kiri, terdapat blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu. Manakala, digambar sebelah kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. 6-Patung brachiosaurus Digambar sebelah kiri, terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar disebelah kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. 7-Antena robot Gambar disebelah kiri, terdapat antena robot berwarna biru disebelah kanan pula warna antena tersebut berwarna merah.

Ada 7 perbezaan antara kedua-dua gambar dibawah. 1- Bingkai gambar Gambar kiri terdapat Bingkai gambar tergantung di dinding manakala gambar kanan tidak ada bingkai. 2- Blok permainan ABC Gambar Kiri terdapat blok permainan abjad dibelakang kaki ibu. Manakala gambar kanan tidak ada blok permainan tersebut. 3-Tali pinggang Tali Pinggang Keselamatan bouncer bayi di gambar kiri berwarna kelabu. Manakala tali pinggang keselamatan bouncer bayi di gambar kanan berwarna biru gelap . 4- Patung stegosaurus Digambar sebelah kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren manakala di gambar sebelah kanan tiada patung permainan tersebut. 5-Blok silinder Digambar sebelah kiri, terdapat blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu. Manakala, digambar sebelah kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. 6-Patung brachiosaurus Digambar sebelah kiri, terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar disebelah kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. 7-Antena robot Gambar disebelah kiri, terdapat antena robot berwarna biru disebelah kanan pula warna antena tersebut berwarna merah. Semoga ade rezeki anak² sy.. 🥰🥰🥰

Hai Assalamualaikum. Bismillah, first of all, terima kasih The Asian Parenting dan Ergobaby Malaysia kerana memberi peluang dengan menyediakan penyertaan seperti ini. Semoga ada rezeki untuk bakal anak saya yang bakal lahir. Jawapan bagi perbezaan untuk kedua- dua adalah seperti berikut : 1) Gambar pertama ada photo frame, tiada photo frame dalam gambar kedua. 2) Safety Belt Ergobaby Evolve 3 in 1 Bouncer pada gambar pertama berwarna kelabu tetapi untuk gambar kedua, safety belt tersebut berwarna biru gelap. 3) Warna pin di bahagian kepala permainan robot di dalam gambar yang pertama adalah berwarna kelabu tetapi berwarna merah dalam gambar kedua. 4) Alat permainan blok huruf ada dalam gambar pertama tapi tiada dalam gambar kedua. 5) Warna alat permainan dinosour pada gambar pertama adalah berwarna hijau dan pada gambar kedua, warna dinosour tersebut adalah kuning. 6) Alat mainan dinosour yang kedua (berwarna kuning oren) ada pada gambar pertama tapi tiada dalam gambar kedua. 7) Alat permainan blok bagi bentuk silinder pada gambar pertama berwarna merah jambu tetapi pada gambar kedua ia berwarna merah. Terima kasih. Semoga ada rezeki untuk saya dan bakal anak saya. :)

Done follow The Asian Parent Malaysia & Ergobaby. Terdapat 6 perbezaan di antara 2 gambar. 1. Bouncer belt pada gambar 1 berwarna hijau dan gambar 2 berwarna biru. 2. Terdapat frame bersebelahan langsir di gambar 1 tetapi di gambar 2 tiada frame ruang itu kosong bersebelahan langsir. 3. Terdapat permainan blok kanak-kanak dibelakang perempuan itu di gambar 1 tetapi di gambar 2 tiada permainan blok kanak-kanak di belalang perempuan itu. 4. Terdapat patung dinosaur jenis Apatosaurus berwarna hijau di blkg kaki kanan perempuan itu di gambar 1 tetapi di gambar 2 terdapat dinosaur jenis Apatosaurus berlainan warna iaitu wrne oren di blkg kaki kanan perempuan itu. 5. Terdapat permainan dinosaur jenis Stegosaurus dihadapan lutut perempuan itu di gambar 1 tetapi di gambar 2 tidak terdapat dinosaur jenis Stegosaurus dihadapan lutut perempuan itu. 6. Terdapat permainan blok kanak2 bersebelahan bouncer bayi berwarna pink di gambar 1 tetapi di gambar 2 permainan blok kanak2 berlainan warna iaitu berwarna merah. The Asian Parent flatform yg bagus utk ibu yg baru pertama kata menjadi mom to be utk mencari ilmu mengenai kehamilan, penyusuan dan sebagainya. Ig : norsafinah_

Assalamualaikum dan salam sejahtera, disini saya ingin sertakan jawapan saya untuk contest ini. Disini saya mendapati terdapat 7 perbezaan didalam gambarajah yang diberikan. 1)Bingkai di dinding tiada pada gambarajah kedua 2)Antena atau area dia kepala robot yang dipegang oleh si ibu adalah warna yang berbeza, gambarajah satu(warna seperti kelabu),gambarajah kedua(warna merah 3)Kotak mainan kubus atau kuboid yang bertulis (A), dia bahagian belakang ibu tiada pada gambarajah kedua 4)warna dinosur di belakang ibu berbeza dgn gambarajah kedua,gambarajah satu (warna hijau), manakala gambarajah kedua (warna kuning) 5)dinosur berduri di atas badan tiada dalam gambarajah kedua 6)warna silinder mainan pada gambarajah satu berbeza dengan gambarajah kedua, gambarajah satu(warna merah jambu), gambarajah kedua(warna merah) 7)warna pada tali pinggang keselamatan yang diikat pada bayi tersebut berbeza, gambarajah satu(warna seperti kelabu), gambarajah kedua(warna biru) Semoga terselit rezeki saya dan anak untuk memenangi contest ini aamiin2🤲🏻 #theasianparent #ergobaby #ergobabymy