Mengandung 2 trimester boleh rebonding rambut atau colour rambut? Siapa pernah buat masa mengadung? Share please 🤗🥺

Rebonding/colour rambut ketika mengandung? Help🫶🏻

2 Các câu trả lời

Ikutkan takboleh sis , tapi saya 7 bulan color rambut . Teringin sangat hehe . Now dah masuk 36 weeks , hopefully takda apa , doakan baik2 if sis nak buat . And kawan saya setiap trimester color rambut dari anak first sebab dia gilakan color rambut , alhamdulillah anak dah dua sihat sejahtera .

2y trước

Thanksyou sis share pengalaman🥰 Tulah terasa nak rebonding tapi takut and risau. Setakat ni mmg nak cari info experience ibu hamil yg pernah rebonding . Colour rambut dah dpt sharing dari sis

dua dua tak boleh, tunggu lepas stop susu badan anak baru boleh

2y trước

Ok sis thankyou🥰