Nak rebonding rambut 8bulam mengandung?

Korang boleh tak nk rebonding rambut masa 8 bulan mengandung ni? Sape ada pengalaman buat masa preggy dan so far okay tak ?🥺🥺🥺 #ingintahu #Sharing_dong_Bund #bantusharing

5 Các câu trả lời

Bagus jangan, awak rebonding sekarang, chemicals yg dlm tu tak tau apa dia effect nanti, lagi satu nanti lepas beranak menyusu gugur rambut teruk. Saya nasihatkan jangan la buat apa2 sampai stabil hormon sis lepas bersalin, menyusu semua, ambil masa ya

saya masa anak 1st dulu dh sarat pergi colour rambut warna ash grey 😂😫. nasib baik takada apa

kita tak tahu chemicals apa dia guna untuk rebonding tu. better jangan.

tunggu lps bersalin. byk chemical guna wktu rebonding bhya utk bby

lebih baik awak tunggu lepas bersalin