raya dengan baby

raya tahun ni anak baru 2bulan...nk bli baju raya cm xde saiz plk sb baby bdn halus je...jwab nye pkai rompe jela tu pn stil bsr...😅 ade yg sama ke dekat sini...

7 Các câu trả lời

15/4 Raya keberapa xtau!!Anak Baru genap 2 Bulan...MMG XDA saiz baju Raya,So beli dress rompers je ikot tema Raya 6 beranak....kalau jumpa saiz nb pon,BANYAKKAN semua kebaya...tapi xpelah,baby kecik lagi...pakai dress pon dah lawa

6mo trước

anak kita sebaya, hehe. adik ipar dah belikan baju raya dress utk baby, harap muat la🤭

Samalah, raya tahun ni anak 2 bulan lebih nanti tapi sy malas nak pakaikan rompers baju melayu tu.. mcm rimas pulak tgk😆 So decide pakaikan rompers warna sedondon je nanti

6mo trước

sm gigih cr rompers wrna seakan sama gn bju raya..

Samalah baby bulan depan masuk 2 bulan dah.Terpaksa beli baju sesuai dgn warna baju ibu dia,taulah badan baby girl tak cam boy,girl ni badan kecil jer.

6mo trước

Ya ke? Baby saya pulak lahir berat 3.12 kg.Tapi masa kuning berat dia turun,now baru berat 3.6 kg jer.

baby sy 2bulan dh..raya nanti 3bulan..kakak sy belikan baju melayu rompers kt anak buah dia hahahaha..kt tiktok..shopee ada juai sis..ada size newborn

6mo trước

ade je saiz newborn / 0-3m

sama. ank baru 2 bln lebih. beli baju biasa just matching warna. xsempat nk alter baju klu bli.

Sama la cuma baby saya baru sebulan lebih

ada ja saiz kena beli saiz 0-3m