Prt xnpk sngt..

Sapa cm saya da 6 bulan tp perut xnpk bsr sngt.. Ms ank first pn sm cm tu gak.. Ke sb kn ikt pd fktor bdn bsr.. Tu yg prt npk kecil je. ?

11 Các câu trả lời

Sama mcm sy,perut tak nmpk masa sy 6bln preegy org ingt bru [email protected] 7bln org tk caya sbb kata kcik sgt perut,skrg 33week bru lh nmpk sikit hihi tp msih org terkjut sbb sy dh 33week ingt bru 7bln😂sy asl bdn besar masa lekat bdn dh kurus..jd bila preegy org tk thu sy preegy,org ckp sy dh tak diet berat naik blik😂redho je sy masa tu hihi,tp bila chek up dn scan doc cakap berat bby naik jd normal hihi

sama lah kita tiap kali pregnan perut kecik je... pregnat yg ke 4 skrg pon kecik je...tpi ade je tgk at klinik bdan sama mcm saya..tapi perut dia bukan main besar lagi...huuuuhu..m

5y trước

Tu la kn..kdng2 tgk yg mgdng 3 bln pn ag bsr prt nye dr kt.. 😅

sye nk masuk 7 kecik je perut mungkin sbb fktor sye kecik kot 😁 mcm org tak mengadung hehe alhmadulillah scan semua baby ok siht

yg penting, berat baby baby bila di scan naik setiap kali check.. mgkn perut kita besar, so bila pregnant x npk sgt besar

Sye pun sme..prut kecik je..org sllu tegur..rsau sye

Sy pregnant pn sma mcm sis smpai dpt ank no3 pn pert xnmpk sgt

5y trước

Yg pntng baby dlm prt sihat sntiasa..

Normal jer sis...semoga dipeemudahkan... 😄😄😄

Haah...biaseny mcm tulah...😅

Sama lah,. Sy dh masuk 8bulan,,tp perut xbesar sgt

sama sis sy pun 30w kecik ja badan besar juga