Breastmilk

Rase down sgt2 bile susu tk banyak keluar utk baby. Anak first plk Sedih .kdg2 xsampai pun 1oz pam, sikit mcm 1 sudu je. Ya Allah ??

18 Các câu trả lời

keep df mommy.. kalo baby ad kt sisi, sllu df.. sucking baby lbih kuat, cpt lgi hsilkn susu..

Sis cuba masak sup ayam campur betik muda tu bikin sayur...kompom banyak susu..

Saya minum air milo je. Lepas tu baru la banyak sikit susu keluar

same sis. saye pun down sangat. pump 1oz pun tak dapat 😭

Ank bpe hri? Amalkan air masak byk, horlicks, pam susu selalu

5y trước

Berurut sis kt dada, kalau org bidan or tradisi inshallah blh ..

Minum byk air teruskan penyusuan jgn putus asa..

dun give up mummy

samalah