Kata-2 semangat

Help…help, tlng bagi kata-2 semangat sikit boleh tk…saya rase tk kuat, nk nangis, semua perasaan ada hm penat, sejak pregnant mmg Saya tk masak sbb saya working wife (office), bukan rase down ke ape tapi rase mcm bile nk hilang alahan ? Mcm nie ke rase pregnant ? Blh ke nk hadap ? Ya allah bagi kekuatan #anakpertama #13_minggu

2 Các câu trả lời

Assalamualaikum Puan. Jgn rase down. Ingat je, keadaan yg kite alami skrg adalah impian kebanyakan org yg masih ttc. Sy kdg bile dtg alahan, sy akan trsenyum. Sy ckp kat dalam hati, “takpe nak, ni lah yang ibu tunggu2 selama ni”. Ramai org di luar sna yg masih mengharapkan mereka dpt merasa jadi ibu mengandung. Sebab kan sy tunggu zuriat ni dari dulu, bile dtg alahan, sy rasa gembira sbb sy dpt merasa kenangan2 spjg kehamilan. Pedih dan penat tu mmg Puan. Tapi kalau difikir semula, ni lah keinginan kita. Lagi2 baru dpt ank first kan. Sy pon ank first jugak. Ape pn, tak lama kita akan hadap mcm ni. Sabar dan sekejap ja tu. Semoga urusan kita dipermudahkan. Dan Alhamdulillah atas kurniaan zuriat dari Allah swt ni.🥰 #Sama13minggu #Babyfirstjugak Enjoy our journey..🥰🥰

2y trước

Sama2 Puan🥰

tu la rasa nya mengandung. hadap jela. kite pilih mengandung, nak or x hadap jee. doa jela byk2 alahan hilang n x berterusan sampai bersalin. mcm sye 32w still alahan lagii. so hadap jela. rasa nak muntah, pi muntah. rasa penat rehat jap. rasa malas masak order je dkt luar. rasa nak nagis, nagis jela. rasa ngantuk tdo jap 5minit.

2y trước

Uuwaaa, semoga kite kuat (hug)