apa mean if

Rasanya nak pi kencing je perut pla rasa krem pening n nak tito.kadang bila pas kencing tu mesti rasa mcm Ada air keluar tp sikit ja smpai rasa x selesa bila pakai seluar dlm.sekarang nie sy guna m ja supaya x rasa basah Kat bawah.kandungan sy dah Masuk 7 week 5 Hari.sy risau sangat sy syg BBY nie hope bkn kguguran.susah hati btl sekarang kalau ble no minta pendapat Dr mumy2 sume????

1 Trả lời

Hai sis.. Normal tu klo balik2 rasa nak kencing time pregnant ..sebab baby tekan bahagian pundi kencing jd mmg sllu rasa nak kencing.. Mcm sa jg time pregnant.. Slalu nak kencing.. Dh kencing pn mc rasa nak kencing.. N seluar dlm mmg sentiasa basah.. Dlm satu hari ada 3 kali sa tukar..