5 weeks

Sy ingin bertanya... selepas sy tahu sy pregnant perut sy sentiasa rasa kekejangn n ada rasa sakit x selalu laa..so rasa normal laa... tp skrg bila kehamilan 5 minggu sy dh x rasa apa2... mcm back to normal.. tapi ujian air kencing still positive lagi... kehamilan sy masih ada kaa.. risau jgk... klo tanda2 lain turun darah ke sakit tu xda laa.. minta pendapat semua.. adakah ini normal....

2 Các câu trả lời

Normal.bukan hari2 rasa sakit tu... 2hari hilang sakit. Nnt dtg balik rasa sakit tu berhari2..

5y trước

😅😅.sm ja kita ni first bby. Tp sya 22w sdh. Tu breast pun sm jg tu. Ada masa x sakit...

Normal tu.. Tpi skit tu tk dtg stiap hari pun..

5y trước

Wc