Baby sy 5m tukar fm Novalac ke Karihome jd sembelit, kalau Novalac najis warna hijau pekat plak

rasa2nya sembelit sbb karihome ke sbb tukar susu? 😥 sedih tgk dia teran sampai nangis 😭

5 Các câu trả lời

Anak sya minum susu karihome dari umur 9hari. Skrg dah setahun 2 bulan. Alhamdullilah sihat walafiat tak sembelit. Pernah sekali sembelit sebab kurang bagi dia air masak. Lepas sya berikan dia minum susu sya mesti berikan lagi air masak. Alhamdullilah tak sembelit. Karihome mmg di syorkan sebab susu kambing cepat tumbesaran berbanding lembu.

Barangkali dua2 fm xsesuai dgn anak sis. Keep on trying cari sampai jumpa. Semoga dipermudahkan ya sis.btw anak sy guna bebelec. Sejak lahir till now 6 bln najis ok kuning dan lembut

Sis try bancuh susu lebihkan air. Kire cairkan susu tu bg xsembelit. Lebihkan air 1oz dari sukatan.

2y trước

doc kawan sy cakap x bole lebihkan air.. kene ikut sukatan belakang susu tu

mommy boleh cuba either one boleh wassap sy www.wasap.my/60129876070/trub

cuba try susu lactogen