I feel so bad

rasa teruk. sebab terbaling phone dpn anak,tergaduh dpn anak.terjerit mcm org histeria dpn anak,bila gaduh dengan suami. how to end this trait,,it's going to be toxic for me little one..😔 bile dah mrh x mikir dh nak gi tmpat lain..situ jgak dilepaskan. then I said sorry to my baby sbb bagi die nmpk keadaan I mcm tu.. rasa gagal jd mak yg baik utk dia. she's 6 months.

13 Các câu trả lời

kne byk meluahkn.. kena try ambil ms tuk tenangkn dri.. jika bragama islam bykkn beristghfr...berzikir..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

try to control urself.. ingt ade anak kt sebelah sis.. knalpasti punca sis snang naik angin.. isu ape? penat ke? then cbe kurangkn..

Burnt out tu. Ambil masa untuk release kepenatan