Komen luahan hati anda dengan TAP MOD TANPA NAMA / ANONYMOUS

Rasa tertekan? Kurang keyakinan diri? Masalah yang tidak pernah selesai berulang kali menyelubungi diri? Jom luahkan semuanya tanpa kira latar belakang anda dan situasi yang anda lalui dengan TAP MOD TANPA NAMA / ANONYMOUS. *P/S : Syarat wajib sebelum komen di bawah, tandakan TANPA NAMA / ANONYMOUS. #TAPprihatin

Komen luahan hati anda dengan TAP MOD TANPA NAMA / ANONYMOUS
67 Các câu trả lời

Saya bukan menantu pilihan, skg sya mengandung anak ke2 mertua Dr dlu selalu perlekehkan Saya dgn malukan Saya depan keluarga nya,buat keluarga nya tidak suka Saya Saya sering d pulaukan, suami Saya sngat baik Dan memahami Saya cuma Saya terkilan dgn sikap mertua. Masa lahirkan anak pertama Saya (girl) Sering saja anaknya d panggil2 dengan nama jelek sebab sebiji muka Saya seolah2 anak Saya menjadi kebencian😷 skg anak Saya sudah 2 tahun lebih alhamdulillah semakin pintar Dan comel pada Saya, Saya Dan suami merantau ke kuala Lumpur, Dan menjadi isunya mertua nak sgt duduk dgn kami tapi sibuk sangat nak urus Hal rumah tanggal kami Saya sangat tertekan 😭Masih segar d ingatan Saya Masa mula2 kawin kami cuma mampu sewa bilik d bawah kolong rumah orang sering saja dia melepas kata2 menyakitkan rumah Kotor,busuk, Dan enggan masuk ke dalam bilik sewa kami..skg ni berkat sabar Dan rezeki Dr Nya kami semakin membaik namun yg menyakitkan baru kini nak tggal dengan kami sibuk tentukan keadaan rumah,makan minum, segala urusan Saya sebagai isteri melainkan Hal bilik tidur dialah yang perlu tahu Dan d utamakan kalau x Mulalah drama air mata, dmana nilai air mata Saya dahulu jika d banding air mata dia skg..ya Saya cuma anak menantu yg terhina d matanya tp x bermakna Saya x bermaruah selamanya semakin punya anak2 Saya semakin kuat mendirikan siapa Saya? cuma Saya ingin lebih Aman Saya ingin menerimanya seadanya, tapi apa yg Saya dapat tidak seadilnya hak Saya d belakang kan 😢dia layak bahagia dia punya rumah sendiri Dan bantuan kewangan setiap bulan tp kenapa tidak beri kami peluang untuk rumah tanggal kami sedangkan dia perna gagal dalam rumah tangganya.