Komen luahan hati anda dengan TAP MOD TANPA NAMA / ANONYMOUS

Rasa tertekan? Kurang keyakinan diri? Masalah yang tidak pernah selesai berulang kali menyelubungi diri? Jom luahkan semuanya tanpa kira latar belakang anda dan situasi yang anda lalui dengan TAP MOD TANPA NAMA / ANONYMOUS. *P/S : Syarat wajib sebelum komen di bawah, tandakan TANPA NAMA / ANONYMOUS. #TAPprihatin

Komen luahan hati anda dengan TAP MOD TANPA NAMA / ANONYMOUS
67 Các câu trả lời

Tak tahu nak cakap Dan luah macam Mana. 😂lepas kawin dulu, Saya duduk dengan mak mentua Dan adik ipar perempuan. nak dekat setahun juga la duduk sebumbung. btul lah org kata, kalau dh kawin, seeloknya Cari rumah sendiri. kadang, yg permata boleh jadi taik bila dh sebumbung dengan keluarga suami. Tak semua, tapi kebanyakan mak mentua mesti Tak ngam ngn menantu kan 😂lagi2 menantu perempuan. Saya syak Dan dapat Rasa mak mentua berpura2 sukakan Saya lagi2 bila depan suami. masuk tgh bulan, Saya dah Nampak sikap mentua Dan adik ipar. mak mentua suka banding2kan Saya Dan adik ipar. kata masakan adik ipar Lagi sedap lah. mcm2 Lagi lah. pernah Masa Saya tgh perut besar preggykan anak pertama Masa tu , mak mentua blh ckp : biasanya laki ni kalau dah Ada anak, dia Akan Lagi sygkan anak dari bini. dengan nada yg Kita sendiri tahu dia bergurau atau x. apa perasaan ibu2 kalau dapat ayat cmtu Masa ibu2 tengah preggy. dah nak beranak dh. bila cerita Kat suami, suami Tak percaya. dengan alasan tu mak kandung dia. dia percaya mak dia tak cmtu. sebab dari kecik Lagi dia membesar dgn mak dia. so dia tahu perangai mak dia cmne. sampai kami pernah gaduh besar kerana mak mentua. yg strusnya, suami Saya sblum kawin dia Bela 8 ekor kucing dalam rumah. suami Saya duduk flat. saya Rasa tertekan dengan keadaan rumah yg banyak bulu, nak makan pun Ada bulu Kat mana2. suami Saya trmsuk mak dia tak berani nak letak kucing Kat luar rumah, biar je trkurung cmtu dlm rumah. bila kami suami istri gaduh pasal kucing2 ni pun, mak mentua akan pura2 backup suami . sedangkan bila belakang suami, dia yg banyak merungut , nak bersihkan berak kucing la apa la. smpai suruh Saya sepak je kucing tu kalau halang jalan, tapi bila depan suami, pijak semut pun Tak mati. setrusnya, setiap Kali kami suami istri nak keluar makan, mesti dia Akan buat muka. Dan secara tiba2 mcm takda mood. Jenis buat kerja bising2. bila fikir balik, Saya syak mak mentua mungkin cmburu dengan Saya. Dan anggap Saya ni dah rampas anak dia. 😪 banyak Lagi lh. tapi mcm dah xtrluah dah. 😂 simpan je la dlm hati ni..