Janin tiada detak jantung

Rasa susah hati sebab dh 8 weeks 1 day tapi tiada detak jantung.. doc tak ckp apa hanya suruh tunggu lgi 3 minggu sebab janin membesar dgn baik cuma tiada jantung lagi..cuma saya ada spotting brown 2 minggu lepas lalu smpai sekarang.. mintak ubat utk kuatkn rahim doc tk bg sbb tiada jantung dia kata.. klau ada mereka akan bagi😭ada ka moms yg detak jantung baby lambat ? ##firstmom firstmom #bantujawab #newmom #bantusharing

Janin tiada detak jantung
1 Trả lời

Puan tunggu je…sy pernah ms 7-8w sy pn tak ingat, takde jantung jugak. Sepatutnya week 9 kena jumpa doc tp sy tak pergi..sy tak fikir n buat mcm biasa je sbb sy taknak stress. sbb setahu sy, kalau tak jadi baby akan gugur sendiri (dlm sesetengah kes baby tak gugur sendiri)..sy pergi ms 11weeks..baby dh ada heartbeat..

6mo trước

Risau sbb sebelum ni keluar spotting brown kadang2 pink bersama keputihan.. pastu semalam lepas tvs keluar mcm dalam gambar tu.. sebelum ni saya pernah pregnant juga tapi molar pregnancy kena kemotrapi 6 cycle mtx.. ni kalau kedua punya pregnancy so saya jd truama juga ..risau