Miss miscarriage 😔

After 2 week saya kena scan semula untuk check jantung and kali ni check jantung still Takde and kantung dah tak smooth. Doc terus buat surat untuk refer ke hospital. But bila kat hospital doc suruh tunggu lagi 2 weeks sebab operation room full 😭 can someone help me cara untuk janin keluar dengan senang sebab dah almost 3-4 weeks dalam perut and only spotted darah je yang keluar 😢

2 Các câu trả lời

Saya pun baru keguguran last month..bila scan kantung dah mengecut..then bleeding..doktor suruh turun sendiri juga..balik tu saya bertungku..sebab dah start rasa cramp macam sengugut teruk dan sakit belakang..after bertungku malam tu..pukul 3 pagi keluar ketulan..kena selalu bertungku..bertungku pun elok untuk rahim..lepas keluar tu je saya scan balik dah completed misscarriage..tak perlu d&c..

2y trước

Salam takziah buat awak Semoga rezeki akan datang lebih melimpah ruah ye. Bertungku yee boleh lah saya Cuba sebab saya dah takde spotted darah or bleeding risau tak nak keluar jugak 2 weeks ni 😅 thank you ye share pengalaman awak 😊

Salam takziah buat sis & suami. Maaf btanya, kndungan berapa week tu?

2y trước

Alhamdulillah tahniah untuk rezeki awak dapat yang Baru. Terima kasih untuk pengalaman awak actually ikut tarikh period kita dah 12week Tapi scan Baru 7week so agak confuse sebenarnya huhuhu Btw harap2 cepat lahh dia keluar hari2 rasa senggugut Tapi Takde bleeding 😅 doa kan saya dipermudahkan urusan nya 😊