Kencing kotor

Tanda2 kencing kotor mcman yew ? Sy sakit bhgian pinggang ke pinggul. Kencing skit tapi rasa sakit. Bby mngeras belah kanan jew . ##bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

6 Các câu trả lời

Boleh jadi. kalau rasa sakit masa kencing. And kalau kencing kluar sikit2. Tu mcm simptom. Boleh pgi klinik check air kencing . Saya haritu asyik nak kencing2. Pastu rasa ngilu2 dekat bwah. Pergi klinik doctor check air kencing. Sekarang tgh makan antibiotik. Lepas smggu kena pgi klinik lagi.

Kalau rasa kencing macam tak puas. Satu minit nak kencing 3-4 kali tapi keluar 3-4 titik. Kencing ngilu rasa sakit je mcm pundi penuh. Tu mmg dah kencing kotor. Kena pergi clinic sebab bahaya untuk baby. Nanti doc bagi ubat kejap je sehari dah baik.

saya lak da bape kli kene xleh kncing .. mula kua skit skit pstu trus xkua langsung .. skit kt pundi kncing tu smpai pundi pn penuh ... msuk tiup bru kua kncing xthu sbb ape byk kali da kene sya bru 13 week ..

Kerap kencing + kencing sikit2 + asal kencing sakit slalunya kencing kotor. Pergi klinik nti ada ubat doctor bgi.

kalau rasa sakit masa kencing tu selalunya memang dikira kencing kotor. better check

“ bila kencing rasa x puas@ xkeluar habis”