Asyik mengantuk

Asyik mengantuk je da 33 minggu ni , awal pregnant dulu takde la asyik ngantuk , cuma lepas muntah badan lemah sebab tu tidur , Saya pula jenis bisnes online jadi nak buat keje je mata kuyup betul😭

3 Các câu trả lời

Saya pun pernah alami masa sarat hamil. Takpa tidur je sis. As long ada buat aktiviti juga. Bergerak, tidak duduk setempat je. Kira okay je ☺️

😁x apa ibu.. tido je nt dh rasa oke ckit mata tu sambung blk kerja bisnes online tu 😁

tido kejap2 ok