Asma boleh bersalin normal ke? Ada risiko tak baby berjangkit asma bila dah lahir?

Rasa down bila childhood asma dtg lagi bila dh kandungan masuk 7 bulan.

2 Các câu trả lời

Insya Allah boleh dgn pantauan doktor. Tanyakan soalan asma boleh berjangkit ni pd doktor ya. Daripada pengalaman saya yg berharap sangat bersalin secara vaginal birth, tak perlulah fikir perkara tu sangat sbb kita tak tahu keadaan semasa bersalin tu hingga kita study urusan selepas bersalin secara vaginal birth sahaja tanpa study utk czer. So, kena buat persediaan mental dan fizikal sebelum bersalin samada secara vaginal birth atau czer.