Tolong beri pendapat boleh.

Hi rakan rakan asianparent, saya nak tanya selalu kalau 6minggu boleh check dengupan jantung ke ? Atau tggu 8minggu baru scan? Anak pertama tak tahu lagi.

7 Các câu trả lời

Hi sis 6 weeks awal sgt xyah pergi dulu nnti tunggu 8 weeks lebih baru pergi. Scan awal2 bukan nampak apepun slagi sis xde spotting or bleeding insha allah okay sbb sy dah alami gi scan awal2 xnmpak

Saya masa 7 minggu scan perut hanya nampak kantung saja.. Doktor suruh 2 minggu lagi check.. M Mommy sabar ya... Kadang masih terlalu awal atau lambat process..

masa 6 weeks sy kantung pun x nampak..alhamdulillah 8weeks da boleh nampak baby 1cm dan da ada dengupan jantung

sy 5 week 5 d dh ade heartbeat..tpi ty buat trav...terlalu awal jgk nk momy..better tunggu 8mggu..

Week 6 awal lg untuk detact heartbeat..kut scan kan kuciwa..tggu la week 8

sesetengah org 8week dh nmpk...

Sy 12 minggu baru first scan.