Kenapa selalu sakit?

Rabu ni, dh buka buku pink. Kandungan dh masuk 4mggu.. Soalan saya, normal ke sllu sakit sengugut? Tiap2 hr.. 😢😢😞 Kdg bila sakit, jd risau sgt...Knp kerap sgt#firstbaby #ingintahu

7 Các câu trả lời

Pnglman sy, 4-6weeks mmng rasa sakit senggugut.. Bila scan 7weeks, doktor detect ada cyst di ovary kiri dn kanan(saiz dalam 3cm-6cm)..refer ke hospital pakar smasa kandungan 17weeks dn sykur cyst dh hilang..

3y trước

Oklah kalau mcmtu... Nnt 7weeks saya scan.. Tq sharing pngalaman sis😇🙏

Sy Pon tgh mengalami hal sma..dah berlarutan skrg dh 7 mggu lebih ..scan br ni tgok Ade cyst. tp doc ckp cyst sy ni xbhya..die cover bby dlm perot..tp tulah bile sllu sakit perot MCM ni mcm2 dok pk risau

3y trước

Tq sharing sis.. Hrp dprmudahkan.. Smua baik2 saja... 😇🙏🙏🙏Mmg akn risau sis. Byk yg pelik2 kita fkr

Sakit sgt ker atau ada kluar darah? Mcm saya dlu awal2 tu mmg rsa krem je spnjg hri cm snggugut tu, tp xda la sakit sgt2.. klau awk rsa xthan sakit sgt n ada bleeding ke better g klinik cek je..

3y trước

Xda la sis.. Msh dpt thn.. Mcm skit sngugut tu.. Tp xlah truk.. Cuma kerap sgt... Tp xlama.. Kjap2 je.. Bleeding xda.. Minta yg baik2 saja.. Bkn apa.. Ni first time.. Jd ada rsa risau

kalo tk ad kluar darah kandungan still ok.. pikir yg baik² ja.. dn bnyk kn rehat ya

3y trước

Tq sis.. 😇🙏Minta yg baik2 saja..

normal, banyakkan rehat

Ada keluar spotting ke?

3y trước

Xda sis

Normal

3y trước

Tq sis😇🙏