Throwback Zaman Bercinta Dengan Pasangan!

👀 Psst....zaman mommies bercinta dulu selalu tak keluar dating dengan pasangan? Hehehehe....🤪 Ke mommies dating selepas berkahwin? Jom lah kongsi dengan Min!

Throwback Zaman Bercinta Dengan Pasangan!
21 Các câu trả lời

hari² jumpa sbab p blik kje skli, 1 tmpt kerja, sama shif, blik kg pown sehala

Susah nak tulis.. Suka baca komen pengalaman mama dkt komen bawah ni😚

kenal 2years, dating just 3x . kali ke 4 jumpa terus kawen ❤️🥰

jarang dating sebab suami keja jauh😅lepas kawen pjj pulak...

Berkawan setahun jumpa sekali.. Lepastu bertunang

kenal 3 bulan lepas tu berkahwin..

Couple & bercinta sbelum kawin

Tiap2 minggu jumpa 🤭

byk kali

🖤