Anda Ibu Hamil & Berpuasa?

Psst....Ada tak dekat sini ibu-ibu hamil yang berjaya berpuasa penuh hingga ke hari ini? Jika ada tolong komen dekat bawah kejap, Min nak tengok. Hehehehe..

Anda Ibu Hamil & Berpuasa?
58 Các câu trả lời

Tak dapat puasa 2 hari sebab rasa pedih yang amat dekat perut. Saya pun low hb so better buka je risau baby apa2..

Sepanjang 17 Ramadan ni, 1hari tinggal sebab minum air gula. Harini nurse kol sangkut gdm 😭 kandungan 28minggu

Tahun lepas puasa full sebab taktau tgh pregnant. Alhamdulillah semuanya selamat & 4 bulan sudah my daughter 🥰

Alhamdulillah..sy masih bertahan puasa sehingga hari ni. 24weeks. Moga dpt berpuasa penuh. Insha'Allah. 🥰

Alhamdulillah puasa penuh setakat ni, sekarang 21 weeks, baby pun mula gerak gerak. sahur makan buah lebih.

30w..still penuh puase..harap2 sampai habis ramadhan..mule2 risau jgk..sbb gdm..alhamdulillah..baby ok🥰

37week... Awalnya puasa... Lepas tu x boleh puasa. Hanya separuh hari... Atau selang hari ja puasa...

yer saya puasa kecuali time hari buat bsp... alhamdulilah badan larat.. bby ok.. jd terus kan je laa

Saya 25weeks.. Tinggal 1 hari sebab minum air gula.. Unlucky, lekat kencing manis pulak.

alhamdulillah diberi kesihatan untuk puasa penuh. baby beri kerjasama, syukurr 🤲🤲