Nama Panggilan Untuk Si Manja

Psst! Mummy, Min tertanya-tanya apa agaknya panggilan anda untuk anak anda ya? Ada yang panggil dengan panggilan nama tak? Ada seperti yang tersenarai di dalam gambar di bawah? Kongsikan di ruangan komen!

Nama Panggilan Untuk Si Manja
64 Các câu trả lời

nama anak Alodia Hazel.. sebelah family saya panggil Alodia, sebelah husband pula panggil Hazel.. tapi biasa, kalau dia merajuk, mau kna panggil baby.. 1y9m

Yg kakak fmly selalu pngil hurrem sbb senyumannya Sama mcm hurrem😂 yg adik Dr kecik dpanggil si Manis sbb suka senyum tunjukkn lesung pipi dia tu..

anak bongsu saya, kami panggil “boy” dari dlm perut lagi dah panggil dgn nama tu, sbb sebelum dlm keluarga kami dah ada 3 org anak perempuan..

Baby masih dlm perut, klu sy bcakap ngan baby sy panggil “baby” 😂. Kdg husband ingat ckp ngan dia sbb time mengada pn panggil husb baby jgk

anak sy 2 Tahun 8 Bulan sy panggil Bby.. kekadang sayang.. suka dgn gelaran mcm tue rasa terlalu syg kn.. Bby sbb die ank yg Last. 😅

Anak sy nama ayra mikayla..tp nama panggilan dye iding .tak tau lah mcm mana boleh dpt nama tu..smpai nurse kt kk pon panggil iding

Nama baby = Jannah panggilan = Baby, syg mama, manje, sayang, ucuk mama,darling, princess, babylion ( bila dia marah or geram😅)

Kadang panggil sayang, baby, manja mama. Time bergurau saya panggil dia my baba. Sbb dia happy mcm baba black sheep 😂

Mak saya suka pnggil saya cek mek.. Dpt cucu pun cek mek jugak.. 🤣.. Saya pnggil adik /nama penuh

ank pertama syg gilo.. pnggil adek laju die pndang .. lau pnggil nme sndri die amek msa lme nk toleh