Jantina Bayi: Yang Anda Harapkan VS Selepas Scan

Pssstt.....Siapa sini yang dah buat scan jantina baby? Sama tak resultnya dengan jantina yang anda harapkan? Kadang kita ni mengharapkan baby boy, sekali scan baby girl pulak! Cuba kongsi sikit dekat komen Min nak juga tahu hehehe...

Jantina Bayi: Yang Anda Harapkan VS Selepas Scan
37 Các câu trả lời

baby pertama scan baby girl... lahir baby girl yg second ni hope boy...scan mcm boy.. harap lahir pon boy... apapun, hope baby sehat walafiat je...

xkisah pasal jntina jnji baby dlm kndungan sihat dan membesar dgn smpurna.. sblm ni Allah bg ank2 syurga bt kami🥰

Awal pregnant memang nk boy. Hari2 doa nk boy. Bila scan memang boy. Kali ke2,ke3 scan confirm boy. Keluar nanti harap betul2 boy

tak kisahkn pun baby boy ke girl sbb ttc 4 tahun baru ada rezeki tp time scan nmpk boy & keluar pun mmg boy. alhamdulillah

soal jantina sy dgn suami tak kisah asalkan bby dlm perut ni sihat membesar dgn sempurna tu pun dah cukup buat kmi☺️

dah tau jantina baby . tapi tak kisah baby girl ke boy . sebab ni my 1st son , so mana2 je . janji baby dan i sihat 😊

sy pertama kali pregnant setelah tunggu 6 tahun.. x kisah apapun jantina.. dia lahir sempurna dan sihat Alhamdulillah..

mula scan kat KK baby girl memang rasa baby girl . scan kali kedua baby boy. dan kali ketiga pon baby boy . memang boy.

anak 1st btl sangkaan boi . sbb ada garis hitam dr bwh keatas.. ngandung anak k2 garis hitam tu xde..hrp anak gugurl..

Mula2 scan baby boy detail Scan pun sama baby boy Alhmdulillah ..msa sblom buat Scan pun sy rsa sy mngndung baby boy..