jantina baby

ada ke yg buat scan untuk tahu jantina baby.. then bila bersalin tak sama macam yg scan. contoh masa mengandung scan baby boy tetiba berasalin baby girl. 😅#firstbaby

3 Các câu trả lời

masa kandungan saya 26 weeks saya minta scan lepastu nurse tu bagitahu saya tunggu kandungan saya 28weeks baru boleh scan . sebab ada kes bila scan boy yang keluar girl . nanti doc jugak kena . Sebb tu bagi saya . kalau nak tahu jantina secara details terus direct swasta .

4y trước

Hihiii saya pun belum tahu girl atau boy 🤭 5/01 ni scan gender . tapi masa beli baju baby saya pilih warna yang gelap² sikit . tapi abah saya kata perempuan 🤭 tengok perut dah tau

Saya sis! Scan swasta dalam 30 weeks baby girl tapi bila monthly checkup dengan gov on 34 weeks doc cakap baby boy. Saya terus pasrah boy or girl, endup keluar boyyyy hehehehe mana mana okay je! Sebab first born hehehehhe

20 weeks dh scan sis .dc ckp pmpuann . ni nnti nk scan swasta