tentang jantina bayi...

Assalamualaikumm ibu2 & bakal ibu semua ...Saya nak tanya, ada tak sesiapa disini yg ada pngalaman scan jantina boy kluar girl atau scan girl kluar boy ?? bole bgtahu buat scan waktu tu usia kndungan berape & kali keberapa scan ? hehehe 🤭😅#ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

wsalam .. usia kandungan 20 weeks ke atas dh bole scan .. mcm sy 3 4x jugak scan .. 2x jaa scan dgn kk tp biasa laa kk 2d ja scan plus dia xlayan sgt kita .. pastu husb pun nk tngOk keadaan baby so pegi scan pulak dgn swasta bole mnx 4D 5D.. dgn swasta bole jaa mnx doc cari sampai jumpa gender bby .. hehhe benda berbayar kan

3y trước

haa tu la...xtau bila la KK nak update scan dorg tu,😅 jenuh nk tgk xpaham2...hahaha ok2, btw tqsm for ur komen & sharing 🙏🥰