Tahniah Ibu-Ibu Hamil 2024!

Pssst! Siapa dekat sini yang baru sahaja disahkan hamil cuba share sikit kat komen! Nak tengok juga berapa ramai, hehehehe...

Tahniah Ibu-Ibu Hamil 2024!
171 Các câu trả lời

26.10 .... sama bulan dengan anak sulung 22.10... harap2 dia pilih tarikh sama dgn kakak nya la..hahahahha...

saya EDD 11/12/2024, In syaa allah. Pregnant with baby twins. Doakan saya agar dipermudahkan segalanya ❤️

saya punya due 17/11 /2024 niee sma bulan prkahwinan sya , baby first sya🥰☺️

3mo trước

Saya punya 19/11.. Tapi doc kata maybe awal sbb saiz baby mcm besar dr umur dia. Risauu ye

18/9 hahahaha. Minggu depan minum air gula😌 Moga semuanya baik ii aje. Dipermudahkan segala urusan🤲

sy ni Period Pun tak dtg².. nnt nk beli pregnant test... cek mne tahu kot² ada rezeki Allah kasi...

3mo trước

amiin moga ad rezki sis

Due date 13/7 🥹 mohon selitkan doa urusan bersalin saya dipermudahkan ye 🤲🏼 first time mom here!

3mo trước

kite sama 🥹 semoga dipermudahkan segala urusan awak hendaknya 🤲 Aamiin

sy due 11/10 ..skrg dh msuk 24w, ank ke2.. smg smua mommy2 dmudhkn ursn brsalin ya..doakn sy juga🥰

tahniah mommy2 smua..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

due 22/8😉 kalau ikutkn smua x ikut due..38w dh kuar 2ank sblm ni..yg ni xtau la😂

due 15/11/24 doakan sayaa dan kandungan sentiasa sihat dan selamat bersalin tahunni .