Check upt petang.. upt samar

Hi minta pendapat.harini saya hari ke 6 lewat period. Saya check upt ptg..dalam masa 5 minit dia naik double line tp Samar ...check upt petang boleh percaya ke .pernah guna clear blue not pregnant masa lewat period ke 3.minta pendapat ye

Check upt petang.. upt samar
2 Các câu trả lời

Same goes to me, i do trust this strip instead of clear blue. Btw tahniah dear. I ada beli byk strip ni & utk meyakin kn sy, sy test hari2 dari kencing subuh , tghari & mlm. Utk few days. Just utk puaskn hati.. da few days mmg ada line then i tgu dlm week 6 g jmpa doc, bole da nmpk kantung . Tu jmpa utk pengesahan hamil actually,

2y trước

thanks dear 😘

Repeat awl pagi.

2y trước

thank you..esok pagi saya repeat test🥰