Upt

Ada sesiapa yg pakai upt strip naik double line... Tp bila pakai clear blue digital dia tulis not pregnant... Frust la pulak... ???

17 Các câu trả lời

Hi. Sy nak tanya. Sy ada check pregnancy test guna yg biasa positive tapi line dia kabur. Guna clear blue yg biasa + tapi sama jugak masih kabur. Then bila try clear blue digital jawapan 'not pregnant.' Ada sesiapa yg boleh jawab? Adakah sy mmg x pregnant? Or pregnancy test yg biasa tu salah??

2y trước

Cmne sis pregnant ke?

Rasenyer mmg accurate.. da 2 kali kne mcam ni.. last month pakai clearblue yg result kuat garis.. arini celup, negatif esok nya period.. yg bln ni pakai digital,,.. hahahaaaa esok2 mai laa period tu.. sbb period kita regular. Hari ni due 2 hari je.

2y trước

Ehhh awak mcm sy lahhh tapi tak tahu sekarang ni pregnant ke tak entah lahhh

klau guna strip jgn 100% happy..sbb klau tngok blkng pek tu.. klau pregnant besanya dua2 terang atau test line lbih terang bbanding control line..klau control line lbih terang better cek upt lain brand...

2y trước

Oh yeke

macam saya pulak, saya guna yang clear blue digital dia tulis pregnant 3+, bila guna yang biasa tu naik satu line je tapi alhamdulillah sekarang dah 10week 😊

4y trước

Ok sis.. Thanks.

saya pakai strip dan cassete naik line double...guna CB (-)...bila tiba2 ati trgerak nk scan..dh nmpk kantung...sama2 kita doakan dimudahkan urusan aamiin ya mujib

awat pregnant tak , sya tgh alami bnd yg sama skrg , upt strip 4x check double line . blue clear not pregnant

2y trước

Better cek kat klinik. Sbb lepas guna digital sy miscarriage. Mmg kluar darah & ketulan. Tapi tu 2thn yg lepas la. Lps tu sy dapat baby & nak masuk 2thn dah pun

sis pregnant ke? sy test guna strip beli kat shopee (+) tetapi test guna cassette beli di guardian (-)

2y trước

Sy miscarriage time tu. Alhamdulillah skrg dah ada 2 anak dah pun 😁

Sy mcm sis . Cek opk +ve . Scan dh nampak kantung , cek pakai clear blue nt pregnant

10mo trước

alhamdulillah diberi peluang pregnant tahun ni , 9weeks dah .

Sy baca sis punya komen anak pun 2 Tahun. Mean positif tp clear blue not pregnant?

Upt strip kalau samar2 kena test dengan strip lain jugak sis. Cbd lebih accurate