Pembawakan budak..

Pregnant kali ni.. mmg lain dri anak 1st,alahan teruk sampi berat bdn turun..Malas sangat.. rasa nk baring je... , muka naik jerawat pasir.., tak de rasa nk bersiap.. kluar pun asal blh je.. Ada terbaca terkait dgn jntina anak lelaki.. ada ke mummys yg ada pengalaman berkait.. ?

17 Các câu trả lời

saya preganat anak first, alahahan morning sickness apa tak ada. Malas bersiap tu taktau nk ckp lah, keluar asal pakai yg mana boleh je. 😂 scan minggu lepas nmpk mcm gegirl ☺️