malas

hi nk tnye , masuk je trimester 3 jadi malas sangat , nak masak pun malas , rasa mcm badan berat nak buat kerja tu sebab pembawakan budak ke ? hmm masa trimester 1 badan lemah je , taklarat bangun trimester 2 punya lah gah 1rumah kemas ni masuk trimester 3 bangun katil nak pergi tandas pun mcm berat sgt badan huhu

7 Các câu trả lời

trimester 3 kena aktif bersalin nnti senang..jgan ikut malas tu sangat😅..sy pun trimester 3 ni rasa nak tido baring ja tapi bila tringatkan ada anak² 3org kena urus tambahan sy ada anak istimewa kena gagahkan diri juga la..bila kerja smua setel baru rehat sekali ngan anak²..

saya trmster 1 yg malas gila, asyik nk tidoo je kejee pstu mkan hahaha, trismter 3 saya rajin brjalan asyik2 nk bejalan je keje saya smpai huby pun ksian sbnrnya dgan saya sbb takut saya penat kaki pun da bngkak2 masa tu tp saya sndiri yg ajak dia jalan hahahahah 🤣

bg sy nothing wrong with rasa malas..cuma berpada2..takut terbawa2 smpi ke anak..nnti dh habis pantang, anak setahun pun still terbawa2 rasa malas tu..kena lawan..cuma berpada2..banyak berehat sis..berehat & malas tu lain 😅

kena lawan mommy.. jgn ikutkan sgt malas tue nanti rumah tak berkemas mommy jgak stress. Rajin2kan diri nanti senang nak bersalin.

eh samelah kite.. nak bangun g tndas pum rase mcm brkilo meter dri blik. pdhal 6 langkah dh smpai🤣..

hi mommy semua sy dh selamat bersalin hehe dh 2 bulan

samalah saya sis. pantang baring mesti nak lelap