Bersama suami ketika hamil

Pregnant 6w+. Sy cuma mual & selera makan kurang. Sakit pinggang & cramp bawah perut bahagian kiri. Beberapa hari lepas sy ada bersama suami. Ada sikit je darah. Then lepas tu xde darah lagi. Rasa sakit & cramp pon x rasa sangat. Cuma mual kadang². Sy belum buka buku lagi. Kena tunggu 8w. Tapi lepas dari bersama suami tu sy risau sebab xde rasa sgt dibahagian kiri perut. Tapi sy x bleeding pon macam experience² yang sy baca. Sy harap kandungan masih selamat dan membesar dengan baik. Perut x nampak baby bump lagi. Risau sampai terfikir yang bukan². Ada mommies² boleh bagi pendapat

18 Các câu trả lời

saya sekarang pregnant 24w kira2 masa bersama suami tak pun lebih 5x last bersama rasanya masa kandungan 16w macam tu.. bukan apa.. risau jadi apa2 kat baby sebab anak pertama belum ada pengalaman..

1y trước

tulah..risau jugak..tapi so far xde rasa apa² yang lain..cuma cramp perut auto hilang..kalau rasa pon sikit² je..x kuat mcm masa 4w..atau cramp perut ni memang beransur kurang? symptoms lain masih rasa lagi..mual, lesu, breast rasa ngilu. sy pon 1st preggy jadi x tau