AIR KELAPA / 5 BULAN PREGNANT

Pregnant 5 Bulan Tk Boleh Minum Air Kelapa Ke ? 👉🏻👈🏻 Sbb Kene Marah Dgn Family Minum Air Kelapa Awal Sangat Yelah Biase Dah Nak Dekat Bersalin Kn Bru Boleh Minum Pregnant 5 Bulan Ni Tk Boleh Minum Ker ? 😭😭😭

30 Các câu trả lời

saya awal² bulan ada minum juga,sebab tak tahu.. tapi alhamdulillah ok..

Saya minum je walaupun tiap kali minum kena kecam dgn org keliling😂

Sy minum air kelapa masa awal pregnant lagi puan , tiada masalah

Sy minum ok je sis... bpe kli da soh suami bli.. elok je pn...

sy dri awl pregnant mnum air klapa

Boleh je tak ada masalah nak minum

Xda masalah.... Minum saja...

blh minum die sejukn kandgan

boleh

sy minum je..