AIR KELAPA / 5 BULAN PREGNANT

Pregnant 5 Bulan Tk Boleh Minum Air Kelapa Ke ? 👉🏻👈🏻 Sbb Kene Marah Dgn Family Minum Air Kelapa Awal Sangat Yelah Biase Dah Nak Dekat Bersalin Kn Bru Boleh Minum Pregnant 5 Bulan Ni Tk Boleh Minum Ker ? 😭😭😭

30 Các câu trả lời

Mak mertua ckp xboleh tp mak sndri ckp boleh... 2nd prgnt xde la mnum lg.... Rsau jgk sbb pnh ade hstory miscarriage kn..

sy dri bulan pertama lagi dh minum air kelapa... 😂 pekak kn telinga je, minum senyap²... alhamdulillah tkde pape

sya minum air kelapa dr pregnt 4 bulan lagi..mertua dan mak sya tak larang pun,tak ada pun diorang ckp tak bole..

Saya dah 6 bln. Spnjang pragnant, bila2 teringin nk mnum air kelapa saya akn cari utk mnum. Alhmdulillah ok.

saya dari awal lagi minum air kelapa bagus tu buat air ketuban bersih and tak de kerak kepala baby nantinya

sy start mnum pregnant 5 bln hritu.. ok jaa xda mslh. tp klau x ssuai dgn awk, xyahla mnum.. tu ja

kalau teringin minum je. xda mslah. Lagipun msk 3rd trimester mmg elok minum air kelapa.

Saya minum air kelapa ok je sis..Tiada masalah..tapi semua org tak sama ya sis.. Hati2

Kalau 5 month better minum utk lpskan tekak je sis , nak minum hari2 start 7 month .

Sy masa bru 2 bulan dh minum air kelapa sis..alhamdulillah xde apa2 masalah