14 minggu 6 hari

Pregnant 14 minggu 6 hari....msih kurangselera mkn..perut sebu...loya..kepala pening dan cpt penat...

81 Các câu trả lời

saya pon dh 14 weeks lbh..stat mingu ke 12 jadi sakit kpala hmpir stiap ari..pg ptg siang mlm😗mkn msih blom.brselera.berat makin turun.alahan mcm 1st trimster dh kurg.tp selera blom ada & sakit kpala plk🌝

2y trước

Sama sis . Berdenyut teruk kepala dah hari ke-5 harini kepala berdenyut sampai pergi potong rambut pendek terus . Tetap sakit kepala jugak