2cm kena suruh balik

Pregnancy dah 38week . Bila bleeding skit n ada lendir sah d suru pulang. Sbb baru 2cm. System skrg mmg mcm tu kh? Kah diorang nak kan yang pecah air ketuban baru masuk labour

1 Trả lời

Klau contraction xkuat. Mmg sruh balik wlpun bukaan 2cm. Dan jika bacaan jntung baby ok. Sy msa bukaan 2cm. Ktil sblah pn bukaan 2cm masa cek graf jntung baby n contraction. Tp dia dsruh balik sbb contraction xkuat.

5y trước

Oiyala kan.. diorang tgk dari tu ja kali. Urmmm.. klu dlu 1cm dh kena masuk ward. Kena pantau smpi kena tanya nak induce ka x. Tpi xtau lah skrg puna rules kn. Xpala tgu pecah air sj. Haha