Nak tanya mummy yang pernah bersalin, sakit beranak sakit ke jahit lagi sakit?

4 Các câu trả lời

contraction sgt dasyat sakitnya utk sy.. 😂 bila beby dh keluar, dia punye lega tu lain mcm.. sy amek gas entonox n cucuk kat punggung as ubat tahan sakit bila start msuk LB, so bila beby dh keluar, sy jadi mamai n mngantuk nak tido jek, time kena jahit mmg xrasa ape sgt, mcm dh trlalu kebas bhgian bwah tu akibat contration trlalu tggi..kesimpulannya bgi sy time kena gunting & jahit mmg xrasa ape dah.. 🤣

4y trước

Thank you 🙏🏻

Bg sy dua2 sakit. Sakit contraction mmg sy xdpt nk tahan rasa nk putus nyawa. Sakit kena jahit pn sakit gak tp masih blh tahan dgn cara kawal pernafasan.

4y trước

Kontraksi paling sakit. Sy sakit lama..3 hari tahan drp bukaan 2cm smpai 6cm. 2 mlm misi cucuk ubat tahan sakit.

As for me contraction tu sakit so bila jahit x rasa apa dah

4y trước

Yela kn dah beranak rasa lega pastu ni tiba2 kena hadap jahit hidup2 pulak. Ke time bersalin vagina kita dah kebas?

contraction.

4y trước

x sesakit contraction.