Upt cassette &strip tiada double line tapi clear blue positive pregnant 1-2weeks

Positive pregnant Kan?

Upt cassette &strip tiada double line tapi clear blue positive pregnant 1-2weeks
17 Các câu trả lời

awk guna upt yg biasa tu brand apa. biasa org try ada yg kluar even samar2. takpe. kalau awk nk confirmkn lagi.guna upt CB yg biasa. kalau pregnant confirm line akn nampk even samar2.sbb CB ni mmg accurate. mcm sy dulu guna upt CB yg biasa dulu. dah naik line bru pakai digital nk confirmkn weeks. msih awal lagi ni. jaga kandungan elok2 ya❤️

2y trước

alhamdulillah ☺️ 🤲..DH 5weeks +..TD g scan

Saya pun mcm tu juga sis. Hari selasa hari tu guna Clearblue digital, naik positive 1-2 tapi bila pakai strip and cassette, satu line je naik .. skrang tunggu seminggu/2 minggu...doakan saya m sis jugak ya

Upt digital yg ni boleh detect awal pregnant ke tak. Smpai beberapa hari sebelum delay period. Boleh dah anggap positif pregnant until gi further check utk confirmkan. Semoga baik2 je ye semuanya

2y trước

bru nmpk kantung sis & MCM kt dinding Tu heartbeat skit☺️

macam mane awak tergerak hati nk check guna clear blue ye ? period awak delay ke ? sebab saya pun check guna strip & cassette negatif, risau nak check guna cb kang negatif mcm membazir pulak 😂

2y trước

mcm sy test gune upt -ve.. lps tu esoknye dok meniarap n nk bgn tu terasa perut cramp.. then check blk upt smlm, ade 2 line.. then beli clearblue kuar 2-3weeks.. kalo ikutkan result upt tu xvalid la sbb da lebih sehari.. tp bile tgk upt lame yg buat smggu 2mggu sblm tu (kes lupa buang lps sorok😅) xde pon 2 line.. atau sy yg cpt sgt simpan blk lps tggu xnmpk2 line.. tp bile awk start period delay n nipple sakit2 tu mungkin tanda jgak

Masa awak prgi klinik utk kepastian doktor cek lagi tak air kencing? Atau trus scan? Sorry saya first time.. sama mcm result awak ni. Takut pulak cb kata pregnant tp cek klinik negative

2y trước

kalo cb 1-2weeks, biase nye still awl lg.. upt pon samar2.. kt klinik kalo upt samar2 dia consider -ve xsilap.. better sis tggu smggu dua dlu or upt pekat sikit bru g scan

yup.. positive pregnant.saya dlu pki ne..skli 1-2 week.test sblm date period.😅 skg da bersalin pun. tgu 10minggu baru p detail scan ye.kalo skg Masih kecil.

2y trước

Alhamdulillah ☺️🤲..DH 5weeks+..TD g scan

brand ni la bagus....ketepatan die tinggi....kalau tngok kat situ awk baru lagi ..kalau guna pregnent test biasa mmg -ve

2y trước

Alhamdulillah ☺️🤲..sy DH 5weeks+..TD g scan..

pakai ni memang accurate ka result dia??x pernah pakai, biasa pakai yg jenis kaset itu saja. sebab x mampu beli .

mcm saya..tp alhamdulillah sekarang dah nk masuk 5 week.

2y trước

ni masa awal awal saya tau pregnant.then smggu ke dua mggu saya check lg

sya pn jd mcmni time 5week tp xnmpk kantung lg