assalamualaikum skadar ingin tahu

sy positive ke ? sbb patut 23/7 periodnya tapi sy check awal 2 hri , pernah ada sejarah keguguran bulan 5 tahun ni jadinya sy mcm takut2 lagi , thankyou in advance yg sudi menjawab 🥰

assalamualaikum skadar ingin tahu
12 Các câu trả lời

positive tu sis, terang sgt tu..Alhamdulillah tahniah..dh pernah keguguran kena jaga betul² awal² ni sis..jgn buat kerja berat, kena bnyakkan rehat

2mo trước

alhamdulillah trima kasih atas nasihatnya 🤪

Alhamdulillah...tahniah. sama mcm sy bulan 5 gugur, bulan 7 da lekat balik. Alhamdulillah skang ank da umur setahun 3 bulan dah ☺️

2mo trước

alhamdulillah smoga kandungan kalini selamat sampai baby dilahirkan 🤲🏻🥰

tahniah. pergi klinik follow up awal supaya doktor boleh bagi ubat kuatkan rahim jikalau perlu. semoga lancar urusan sehingga bersalin nanti

2mo trước

aamiin2 trima kasih

Congrats sis. Da bole mkn folic acid utk first trimester. Nk gi klinik double check pun bole

1mo trước

Kalau mcm tu sis call kk tu buat appointment buka buku pink. Sbb mcm sy pergi kk aritu dpt buat appointment je, pastu kne pergi lagi utk buka bku pink minggu ke 11

Prgnant tu sis.. sy punn check 2 hari awal.. penah kguguran jgak.. skrg prgnant 7 months 🥰

2mo trước

alhamdulillah smoga dipermudahkan urusan bersalin nnti ye 🥰

tahniah...bnyk kn rehat..jgn bnyk brjlan,jgn stress,enjoy2 ja k...n jga mkan...

2mo trước

alhamdulillah trima kasih , tula kena bedrest betul2 kalini 😁

alhamdulillah jelas double line tu 😍 tahniah sis, jaga diri baik2 🥰

2mo trước

alhamdulillah terima kasih cuma masih dlm takut2 lg sbb sy baru lepas keguguran bln 5 tahun ni , takut perkara sama terulang , smoga kandungan kalini berjaya dan selamat sampai branak 🤲🏻🥰

Terang line tu.. InsyaAllah, doa banyak2.. jaga diri ye..

2mo trước

in shaa allah trima kasihh 🥰

Positif sis.Congrates,jgn lupa mkn folic acid yer

2mo trước

Saya pulak masa awal plan nak preggy saya dah mkn folic acid.Alhamdullilah baby girl i dah 5 bulan 9 hari..

prengnacy niee rasanya sbab positive tuu